Header image

Na vier derby’s wint Longa weer eens van RKZVC

ZIEUWENT - Longa'30 heeft  zaterdagavond weer eens een de derby gewonnen van buurman en RKZVC. Het nam revanche op de 5-0 nederlaag, die de Lichtenvoordenaren 2 jaar geleden tegen RKZVC leden. De doelpunten van Longa'30 kwamen van Rick Bosma en Tim Bader na rust, waardoor Longa'30 met 0-2 won.

Het eerste kwartier was voor RKZVC met de grootste kans voor Sven Jurjus die op de paal schoot. Longa'30 startte  heel verdedigend aan de wedstrijd, maar kwam steeds beter aan het voetballen. Met een schot van afstand opende Rick Bosma na een kwartier spelen in de tweede helft de score, 0-1.

Vlak voor tijd gooide de ingevallen Tim Bader de wedstrijd definitief in het slot. Op aangeven van Jordy Besselink schoot hij de 0-2 binnen. RKZVC moest de laatste minuten ook nog eens verder met tien man na een rode kaart voor Waldo Rhebergen, die een harde overtreding maakte op Leon Beuting.